logo

DU ÄR DU, INTE DITT CV

DU ÄR DU, INTE DITT CV

Att ha rätt kompetens är viktigt, men det är faktiskt bara början. Det vi verkligen bryr oss om är vem du är. Genom att förstå och lära känna dig kan vi hjälpa dig till ett uppdrag som låter dig använda all din kompetens, på rätt sätt. Men det räcker inte. Mänsklig prestation påverkas inte bara av utbildning och erfarenhet, utan minst lika mycket av miljön. Därför är det minst lika viktigt att rekommendera dig till en plats där du trivs och får uppleva hur det känns att bli den där sista pusselbiten, som får hela teamet att lyfta.

ENKELT, HELT ENKELT

Vår relation till dig som är konsult är det absolut viktigaste vi har, vilket betyder att vi kommer att behandla dig därefter. I praktiken innebär det att när du är redo för ett nytt uppdrag gör vi allt för att snabbt hjälpa dig hitta rätt. Vi gör det genom att vara ärliga, enkla, ha tydliga villkor och garanterad återkoppling. Som det borde funka.

GÖR RÄTT SAKER

För dig som driver ett konsultbolag i techbranschen har vi ett enkelt erbjudande: Låt oss koppla ihop er med några av Sveriges mest eftertraktade uppdragsgivare. Så kan ni fokusera på er verksamhet. Vi tar gärna hand om allt från att hitta rätt uppdrag till att skriva avtal, med full transparens. Jo, det kan faktiskt vara så enkelt.

Kontakta

Vi är alltid nyfikna på att träffa nya personer. Oavsett om du vill veta mer om hur vi arbetar eller kanske rentav bli en del av företaget blir vi alltid glada över att få kontakt.

Sara_H

Sara Hildebrand

[email protected]
+46 73 382 4900

Alex

Alex Kouchmeshki

[email protected]
+46 72 200 5458

We are changing name to ProData Consult
This is default text for notification bar