3

DET SKA VARA LÄTT ATT HITTA RÄTT

VÅRT NÄTVERK BESTÅR AV TUSENTALS KONSULTER, MEN BARA EN ÄR RÄTT

Vårt nätverk består av tusentals konsulter inom tech, alltifrån utvecklare, produktägare, UX-designers till managementkonsulter, men vi utgår alltid ifrån att hitta rätt person för varje uppdrag. Så har vi jobbat sedan dag ett och är anledningen till att våra uppdragsgivare, partners och talanger väljer att jobba långsiktigt med oss.

 

EN ENDA KONTAKT

Sverige har några av världens mest intressanta techbolag. Vår roll i den ekvationen är att göra livet enklare för dig som ansvarar för tech. Som din partner ser vi till att hålla oss ständigt uppdaterade kring var de bästa konsulterna finns. Efter att vi hittat rätt person för ditt uppdrag tar vi också hand om det praktiska. Som kontakt, förhandling, fakturering och kontraktsskrivning, så att du kan lägga fokus på din kärnverksamhet.

Vill du ha mer information?

1

VI SÄGER NEJ SÅ ATT DU KAN SÄGA JA

Vi tar fram toppkandidater till ditt uppdrag och allt som återstår är för dig att välja. Det kan låta enkelt, just för att det är så det ska kännas att anlita oss. Men bakom kulisserna pågår ett hårt arbete. De personer vi rekommenderar till ett uppdrag ska inte bara vara kompetenta utan måste också passa perfekt. Därför väger vi noga samman faktorer som kompetens och personlighet med ditt teams struktur och utmaningar innan vi representerar slutkandidater till ett uppdrag. Allt du behöver göra är att välja.

Kontakta

Sara Hildebrand

[email protected]
+46 73 382 4900

Alex

Alex Kouchmeshki

[email protected]
+46 72 200 5458

We are changing name to ProData Consult
This is default text for notification bar