TECH HANDLAR OM MÄNNISKOR, INTE TEKNIK

Vi har byggt vårt bolag på insikten att det är människor som gör techbranschen fantastisk, inte tekniken. Det betyder att vi jobbar lite annorlunda, med människan i centrum för allt vi gör. Det ger en sammansatt förståelse för varje enskilt uppdrags behov och en förmåga att matcha det med rätt kompetens.

Sourcing Network är en del av ProData Consult Group

3people

VI BRYR OSS MEST OM BÅDA

Vi har valt att vara en oberoende partner som bryr sig exakt lika mycket om de som ger uppdragen som de som får dem. På så sätt kan vi vara helt transparenta mot alla inblandade parter och på ett smidigt och objektivt sätt rekommendera rätt person till rätt uppdrag. Att hjälpa våra uppdragsgivare och samtidigt ge våra konsulter fantastiska möjligheter – det är det som verkligen spelar roll.

FRAMGÅNG MÄTS I LÅNGSIKTIGHET

Vi är tacksamma över att företag som Pricerunner, Klarna, Dice, Hemnet och Spotify vänder sig till oss när de är i behov av förstärkning. Samtidigt vore vi inte mycket till hjälp om vi inte också kunde matcha toppbolagen med högkvalitativa konsulter. Det kan vi, för att vi ständigt värnar om våra relationer i takt med att vi expanderar vårt nätverk. Vi prioriterar långsiktiga partnerskap i allt vi gör både för att det skapar goda affärer. Men kanske allra mest eftersom relationsskapandet känns rätt i hjärtat.

AdobeStock_220148639-Fritlagt-1
We are changing name to ProData Consult
This is default text for notification bar