MÄNNISKOR GÖR TECH FANTASTISKT

DEN SAKNADE PUSSELBITEN

Vi vet vad som krävs för att lyckas på de absoluta toppuppdragen. Allt måste stämma, från kompetens till personkemi. Därför har vi valt att vara helt oberoende utan egna anställda konsulter som vi behöver sätta i arbete, utan vi kan matcha rätt person med rätt uppdrag. Det är skillnaden mellan att skicka ett förslag på en konsult som kanske passar – och att hitta pusselbiten som lyfter hela teamet till nästa nivå.

Sourcing Network ändrar namn till ProData Consult

VI BRYR OSS MER OM DIG ÄN DITT CV

Vi är stolta över att vara förstahandsvalet hos fantastiska företag som Pricerunner, Klarna, Dice, Hemnet och Spotify när de behöver hjälp av techkonsulter.

Men vi är ännu stoltare över hur vi har fått ett så stort förtroende. Det kommer från en enda sak, nämligen relationerna vi har med våra techkonsulter. De är den viktigaste tillgången vi har och vi behandlar dem därefter. Vi bryr oss mer om dig än ditt cv

I praktiken innebär det att när du är redo för ett nytt uppdrag gör vi allt för att snabbt hjälpa dig hitta rätt. Vi gör det genom att vara ärliga, enkla ha tydliga villkor och garanterad återkoppling. Som det borde funka.

VÅRT NÄTVERK BESTÅR AV TUSENTALS KONSULTER, MEN BARA EN ÄR RÄTT

Vi har tusentals konsulter inom tech och management i vårt nätverk, men utgår alltid ifrån att hitta rätt person för varje uppdrag. Så har vi jobbat sedan dag ett och är anledningen till att våra talanger väljer att jobba långsiktigt med oss.

Vi har inga egna anställda konsulter, vilket betyder att vi kan handplocka rätt kompetens, objektivt och anpassat efter både den uppgift du vill lösa och hur ditt team är sammansatt i övrigt. På så sätt kan vi garantera vi kvalitet.

För att lyckas med det krävs mer än att granska CVn. Därför sköter vi all fakturering och kontakt med underleverantörer, så att du kan fokusera på det som är viktigt i ditt projekt. Att hitta kvalificerade talanger ska inte behöva vara svårare än så.

VI HAR OLIKA ERFARENHETER…

MEN SAMMA SPETSKOMPETENS

Vi har över 25 års erfarenhet från IT, kommunikation, ledarskap och HR, men blicken är bestämt vänd framåt. Vi arbetar passionerat för att ligga i absolut framkant i en bransch som förändras i realtid.

Sara Hildebrand

[email protected]

+46 73 382 4900

Alex Kouchmeshki

[email protected]

+46 72 200 5458

We are changing name to ProData Consult
This is default text for notification bar