Vi löser dina konsultbehov

Sourcing Network är experter på att hitta rätt kompetens till rätt pris. Vi har stenkoll på konsultmarknaden och på vad olika kompetenser kostar. Vi är snabba och garanterar leverans inom 48 timmar. Vårt gedigna nätverk består av hundratals bolag och tusentals konsulter inom alla IT-områden, från helpdesktekniker, testare och kravare till seniora utvecklare och projektledare. Eftersom vi inte anställer några egna konsulter är goda relationer med våra leverantörer helt avgörande för vår leverans. Vi vårdar vårt nätverk samtidigt som vi ständigt konkurrensutsätter det för att kunna ge dig som kund den mest lämpliga konsulten till ett marknadsmässigt pris. Vi är med andra ord helt neutrala och objektiva i valet av konsult.

När du väljer Sourcing Network kan du räkna med högklassig service och snabba lösningar på dina behov.

Kontakta oss

kund_mitten_rand1

Know how

Sourcing Network är specialister på att lösa resursbehov inom områdena IT, management och verksamhetsutveckling, främst i den digitala världen. Vi har i flera år arbetat både på strategisk och operativ nivå och har därför lång erfarenhet och kunskap inom konsultförmedling och konsulthantering. Med god inblick i hela kedjan, från det initiala konsultbehovet till search, intervju, avtalssignering, tidrapportering, fakturering och uppföljning så tar vi ansvar för hela konsultprocessen.

Effektivitet

Vi är alltid på hugget och låter bli invecklade och tidsödande processer för att kunna leverera snabbt. Vi är kända för att vara tillgängliga och snabba på att återkoppla. Du som kund ska veta att du är vår högsta prioritet. Tack vare vårt stora och etablerade nätverk kombinerat med vår branschkunskap, garanterar vi leverans inom 48 timmar. Genom att låta Sourcing Network hantera dina konsultinköp kan du spara tid och fokusera på din kärnverksamhet samtidigt som du får kvalificerade konsulter som möter dina förväntningar.

Långsiktighet

Vi prioriterar långsiktiga relationer över kortsiktiga vinster. Därför är vi alltid öppna med villkor och marginaler. Vi tror att transparens och öppenhet ökar förtroendet hos dig som kund vilket leder till långvariga relationer – en grundsten i vår verksamhet. Vi lyssnar på våra kunder och leverantörer för att inte bara kunna möta utan även överträffa behov och förväntningar.

Oberoende

Sourcing Network är inte bara neutrala i valet av konsult utan även oberoende av vilket Vendor Management System (VMS) ni föredrar att använda. Vi har erfarenhet av att arbeta i flera olika VMS-lösningar och förstår vikten av att hitta en leverantör som kan erbjuda den optimala kombinationen av teknik och service. Sourcing Network kan hjälpa dig att upphandla relevant systemlösning för just ditt behov. Vi vet att varje leverantör har unika styrkor och svagheter och tar det i beaktning när vi hjälper er att utvärdera och välja rätt lösning.